In samenwerking met onze partner UBY is het mogelijk om van elk van mijn schilderijen een uniek kunst vloerkleed te laten maken. Alle kleden worden volgens de laatste hoogstaande printtechnieken gedrukt op projectkwaliteit tapijt. Vervolgens kunnen deze worden afgewerkt middels een gefestoneerde band of blind worden gebandeerd. Daarbij is het ook mogelijk om deze te laten voorzien van een anti-slip onderlaag. Zo haal je iets 100% unieks en opvallends in huis, kantoor of bedrijf!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Festoneren

Voorbeeld waarbij het kleed gefestoneerd afgewerkt is met tevens een anti-slip ondervloer.

Blind banderen

Voorbeeld waarbij het kleed blind gebandeert afgewerkt is met tevens een anti-slip ondervloer.

Hoe werkt het?

Kies het gewenste schilderij, het formaat, het materiaal, de afwerking en eventuele wensen en geef dit door via onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen vervolgens vrijblijvend een prijsopgaaf voor u maken en deze per mail toesturen!

Na akkoord hierop word het werk gedigitaliseerd, een proef ter controle naar u gestuurd en na akkoord hierop het kleed daadwerkelijk in productie genomen. Binnen 2 a 3 weken zal het kleed klaar zijn en bent u vervolgens de trotse eigenaar van een uniek kunstkleed waarvan er maar 1 op de wereld is!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.